fbpx

Procesul de succes Novicare

Locuri de muncă sigure, angajatori corecți, salarii atractive? Vino în Germania!

După cum probabil știi, avem o lipsă de asistenți medicali generaliști în Germania de câțiva ani. Cea mai mare problemă este îmbătrânirea demografică a populației germane. Pentru a ține sub control această problemă, recrutăm din ce în ce mai mult personal medical din străinătate și îl instruim și ajutăm să se integreze.

Suntem o companie tânără, activăm în acest domeniu de mulți ani și ne-am specializat pe aplicanții din România.

Asistent Medical Generalist în străinătate

Șansa ta în Germania

Am recunoscut potențialul asistenților medicali români cu mult timp în urmă și le oferim perspective sigure de viitor cu cea mai bună plată posibilă de până la 3.500 de euro pe lună.

Pe lângă un loc de muncă pe termen lung, îți oferim în avans un curs de germană de înaltă calitate, sprijin constant și un consilier personal care îți stă la dispoziție pentru toate preocupările tale. Noul tău angajator va plăti costurile de formare ca parte a unei burse pe care nu trebuie să o plătești înapoi.

Munca noastră este să te cunoaștem personal, cu toate punctele tale forte și slabe. Ne folosim experiența pentru integrarea ta de succes și îți oferim oportunități de avansare profesională în Germania chiar și după recunoașterea profesională.

Perspectivele în Germania sunt diverse. Pe lângă salariul lunar pentru munca ta, ai șansa pentru o carieră sigură de viitor într-unul dintre cele mai sigure sisteme sociale din lume. Dacă lucrezi în Germania, ai asigurare medicală, de șomaj și invaliditate. Costul vieții este relativ scăzut în comparație cu media UE, așa că poți trăi bine cu viitorul salariu.

Asistenții medicali români fac parte din viața de zi cu zi în Germania și sunt apreciați din toate părțile, așadar companiile noastre partenere așteaptă cu nerăbdare să te cunoască și pe tine!

Descoperirea de talente Novicare

Învață de la cei mai buni, lucrează cu cei mai buni

În drumul către noua ta carieră, primul pas este procesul de aplicare, pentru că doar așa putem să te cunoaștem și să-ți facem o ofertă pentru o colaborare de succes.

Din păcate, nu putem oferi tuturor aplicanților un loc în programul nostru de calificare râvnit, așa că depindem de hotărârea ta și de voința de a începe într-un viitor sigur!

Ca idee, îți aducem la cunoștință faptul că putem oferi doar la aproximativ 20 de persoane din 100 de solicitanți șansa unuia dintre locurile limitate la cursul nostru de limbă germană.

Ești suficient de hotărât și vrei să ai șansa de a face parte din Novicare? Atunci ar trebui să te înregistrezi acum, sistemul nostru îți va evalua informațiile introduse și îți va spune direct dacă este posibilă o colaborare.

Procesul aplicației tale

Contactezi consilierul tău

Dacă condițiile generale ale aplicației tale sunt potrivite, vom programa un interviu inițial cu tine. Acest lucru are loc prin apel video sau prin telefon. Interviul are ca scop sa ne cunoaștem reciproc. Îți prezentăm oferta noastră și îți vorbim despre șansele de a lucra cu Novicare. De asemenea, notăm experiența ta în domeniul îngrijirii și îți punem câteva întrebări, pe baza cărora creăm o evaluare foarte importantă pentru potențialii angajatori. Este vorba de caracter, dar și de aptitudinea profesională pentru un viitor în Germania. Avem nevoie de acest lucru pentru a fi siguri că oferta noastră se potrivește 100% cu tine și ideile tale.

După întâlnirea introductivă, îți vom acorda câteva zile pentru a lua o decizie. Dacă ești calificat corespunzător, îți vom rezerva un loc la cursurile noastre. În acest proces avem nevoie de niște documente în formă digitală de la tine, dar consilierul tău îți va explica acest lucru mai detaliat în conversație.

Cursurile noastre de limba germană în România

Limba germană decide despre succesul tău

Pe lângă promovarea procesului de aplicare la Novicare, trebuie desigur să te instruim și din punct de vedere lingvistic. Împreună cu școala noastră de limbi străine, am dezvoltat un concept care ne permite să îți oferim un curs de limba germană pe o durată de 3 luni jumătate. Așadar vei merge la cursuri, zilnic de luni pană vineri timp de până la 8 ore pe zi. Pe durata cursului ai posibilitatea de a alege să te cazezi gratuit într-una dintre camerele noastre moderne. Te vom sprijini financiar oferindu-ți o primă de susținere lunară.

Vorbești deja limba germană? Atunci ai ocazia să participi la unul din cursurile noastre online obișnuite, care te vor pregăti pentru examenul de limbă germană B2. Durata acestuia este determinată individual, pe baza cunoștințelor tale anterioare.

Este important să te poți concentra deplin pe învățarea limbii germane, conceptele noastre de învățare au fost încercate și testate de ani de zile și sunt folosite cu succes de noi.

Costurile pentru formarea ta lingvistică, ca toate celelalte costuri, sunt finanțate de noul tău angajator ca parte a unei burse, de aceea nu trebuie să plătești nimic înapoi.

Primele două luni din cursul de germană

În primele două luni vei învăța elementele de bază ale limbii germane până la un nivel A2 în centrul nostru de limbi străine.

Ultima lună din cursul de germană

În ultima lună vei aprofunda abilitățile lingvistice pe care le-ai dobândit, astfel încât vei putea finaliza cursul cu rezultatele corespunzătoare pentru nivelul B2.

A treia lună din cursul de germană

În a treia lună a cursului vei învăța limba germană până la nivelul B1. De la nivelul B1 se introduce în materialul didactic: „Germana în asistența medicală”.

Examenul final

Examenul de germană B2 are loc la sfârșitul cursului. Suntem certificați conform ALTE, ÖSD și ECL, ceea ce ne deosebește și de majoritatea concurenților noștri. Aceste certificări sunt o condiție prealabilă pentru recunoașterea profesională de succes. Dacă nu promovezi imediat examenul, ai posibilatatea de a-l repeta după un curs avansat online.

Devino parte din povestea noastră de succes

Mulți alți asistenți medicali generaliști din România beneficiază deja de ofertele Novicare

A fost întotdeauna visul tău să faci parte dintr-o mișcare mare care te susține și îți întărește decizia de a deschide noi drumuri? De ani de zile le oferim asistenților medicali generaliști și infirmierilor din România oportunitatea de a primi un loc de muncă în Germania. Echipa noastră Novicare ține cont de toate obiectivele, dorințele și visele pe care le ai pentru viitorul tău. Fiecare dintre solicitanții noștri mediați în trecut îți va putea confirma acest lucru. Fii parte din ceva mare, fii parte din Novicare!

Noul tău angajator din Germania

Loc de muncă sigur și condiții generale bune

Companiile noastre partenere includ centre de vârstnici, clinici, centre de reabilitare și centre individuale de îngrijire medicală.

Majoritatea solicitanților noștri mediați își încep cariera în Germania într-un centru de vârstnici. Acest lucru are marele avantaj pentru că ești perceput ca o ființă umană cu toate caracteristicele tale. În munca ta zilnică nu ești doar unul la număr ci ți se oferă timpul de care ai nevoie pentru a te familiariza pe deplin cu noul tău job. Pentru a obține un punct de sprijin în Germania, angajarea într-un centru de vârstnici este ideală. Atunci când ne selectăm partenerii, ne asigurăm întotdeauna că există o atitudine deschisă față de alte culturi. Noi informăm partenerii noștri despre toți pașii importanți ai instruirii și oferim concepte extinse de instruire și integrare, astfel încât integrarea ta să fie un succes complet. De asemenea, informăm toate companiile noastre partenere despre obligațiile legale în ceea ce privește tratamentul egal.

În faza de aplicare, te cunoaștem pe tine și ideile tale. Desigur, explicăm deschis și sincer și criteriile de lucru cu Novicare. Criteriile sunt legate de condiții fixe, deoarece companiile noastre partenere au desigur și ele cerințe. Pe lângă aptitudinea ta profesională, aceasta se referă în primul rând la caracterul adecvat pentru munca într-o unitate medicală din Germania.
Atunci când alegem angajatorul potrivit pentru tine, acordăm atenție celui mai bun prognostic posibil pentru viitorul tău. Pe lângă dezvoltarea ta în curs, luăm în considerare și factorii regionali și familiali. Aici este important să îți cunoaștem obiectivele pentru viitor. Vrei să lucrezi în Germania doar câțiva ani? Nici o problemă! Ți-ar plăcea să construiești un viitor în Germania pentru tine și familia ta? Nici aceasta nu este o problemă. În ultimii ani, am reușit să însoțim multe cariere de succes în Germania și suntem mândri să te ajutăm să îți construiești și tu o carieră de succes în Germania.

După ce au fost parcurși toți pașii aplicației, dar și ai pregătirii lingvistice, următorul pas este faza de integrare. În acest sens, este foarte important să ai bunăvoință ca să faci parte din sistemul medical din Germania. Jobul pe care îl vei practica în Germania nu este un job simplu, ci o chemare. Noul tău angajator te va sprijini la fel de mult ca noi în integrarea ta în Germania.

Faza de integrare este decisivă pentru viitorul tău succes profesional și privat în Germania.

Cariera în Germania

Aproximativ 250 de angajatori interesați pe an

Ne ocupăm de viitorul tău loc de muncă chiar și în timpul cursului de limbă. Pe lângă contactul personal cu aproximativ 60 de companii partenere permanente, suntem mereu în căutarea de noi angajatori echitabili care ar dori să îți ofere o șansă. În fiecare an primim aproximativ 250 de solicitări de la instituțiile medicale interesate, pe care le clasificăm pentru un posibil parteneriat.

Joburile oferite depind și de tine, dacă oferi tot ce poți pe durata cursului, vei avea succes. Cu siguranță vom primi mai multe oferte de muncă și vom putea face o selecție. Precizăm aici o ofertă minimă, care include de exemplu un salariu după recunoaștere de 2.950 € – 3.500 € și un contract de muncă pe termen lung. De asemenea, cazarea va fi întotdeauna garantată.

Faza de orientare are loc în a treia lună a cursului de germană, astfel încât să îți putem spune sigur un angajator înainte de a veni în Germania. Poți apoi să te focusezi pe plecarea în Germania și încet să începi să îți faci bagajele.

Ce mai aștepți?

Ia legătura cu noi chiar astăzi!