fbpx

Îți oferim căi noi în domeniul asistenței medicale

Despre Novicare

Fiind o companie tânără și agilă din industria resurselor umane, ne concentrăm de câțiva ani cu succes pe intermedierea de asistenți medicali generaliști în Germania. Oferta noastră este una dintre cele mai bune și mai extinse de pe piața din România, întrucât scopul nostru este ocuparea pe termen lung a posturilor vacante în Germania.

În spatele culiselor

Ideea pentru Novicare

Fondatorul nostru Robert are experiență în plasarea profesioniștilor în asistență medicală din România din anul 2018. La acea vreme era încă angajat la un recrutor clasic, dar după puțin timp a recunoscut potențialul personalului din asistența medicală din România.
După unele evenimente negative din timpul relației sale de muncă, la sfârșitul verii anului 2019 a avut loc și o lovitură de soartă în viața lui Robert. La vârsta de 65 de ani, bunica lui a murit brusc de cancer, după o scurtă perioadă de îngrijire. În timpul bolii, relația maternă anterior s-a intensificat. Pe baza propriei lui experiențe despre cât de grea și dificilă poate fi îngrijirea bolnavilor, a luat decizia de a face o mare diferență și de a face industria asistenței medicale atractivă și pentru cei din străinătate.
Fiind unul dintre puținii oameni din viața lui Robert, bunica lui l-a încurajat în fiecare decizie și i-a fost mereu alături, astfel încât Robert a decis să dedice succesul Novicare bunicii sale Lilli Braun († 23 august 2019).

Drumul nu a mers imediat către această direcție, așa că Robert a decis să înființeze Novicare abia în 2020. Startul oficial a avut loc pe 1 ianuarie 2021, de atunci am crescut constant și ne bucurăm în fiecare zi să primim oameni interesați din România și numeroase personalități care scriu împreună cu noi povestea noastră de succes.

Suntem tineri, dinamici și agili

Faceți cunoștință cu echipa noastră Novicare

Echipa noastră este bucuroasă să îți răspundă la orice întrebări ai putea avea. Pe lângă transparență, umanitatea este prioritatea noastră principală. Nu contează în ce direcție ar trebui să meargă cariera ta, te vom sfătui sincer și împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru viitorul tău.
Ariane Novicare GmbH

Ariane

Management
strategic

Monica Novicare GmbH

Monica

Management
operativ

Benjamin Novicare GmbH

Benjamin

Management
vânzări

Natalie Novicare GmbH

Natalie

Social-Media
Marketing

Abdullah

Dezvoltator Junior
Marketing

Diana

Recrutare
Integrare

Aileen Novicare GmbH

Aileen

Studiu Profesional
vânzări

Bianca

Back office
Recunoașteri

Gerd Novicare GmbH

Gerd

Tehnica casei
Flota de vehicule

Patric Novicare GmbH

Patric

Studiu Profesional
recrutare

Balu Novicare GmbH

Balu

Feel-Good
Management

Dana Novicare

Dana

Managementul proiectelor
Școala de limbi străine

Luciana Novicare

Luciana

Profesoara de germană
Școala de limbi străine

Beatrice

Profesoara de germană
Școala de limbi străine

Tudor

Profesor de germană
Școala de limbi străine

Costin

Back office
Școala de limbi străine

Suntem mai mult decât o simplă companie

Devino parte din povestea de succes Novicare

În drumul către noua ta carieră, primul pas este procesul de aplicare, pentru că doar așa ne putem cunoaște și face o ofertă concretă de cooperare pe termen lung.
Te rugăm să reții că locurile la cursurile noastre de germană sunt limitate. Depindem de hotărârea ta și de dorința de a începe într-un viitor sigur!
Îți aducem la cunoștință că oferim doar la aproximativ 20 de persoane din 100 de solicitanți șansa unui loc la cursul nostru de limbă germană.

Vrei să faci parte din Novicare? Atunci nu lăsa timpul să treacă și aplică acum pentru o colaborare.

Cifre, date și fapte

Experiența noastră

În munca noastră de zi cu zi ajungem să cunoaștem mulți oameni ca tine. Învățăm multe despre fiecare persoană în parte, experiențele profesionale, calea vieții și multe altele. De asemenea, suntem bucuroși să-ți împărtășim experiența noastră.

> 8 ani de experiență de echipă în recrutarea internațională
> 1100 de solicitanți pe an
Aproximativ 100 de posturi ocupate pe an
Aproximativ 150 de contacte cu angajatori
Aproximativ 250 de solicitări ale noilor angajatori pe an

De la Nienburg la București

Locațiile noastre

Nienburg, Germania

Sediul nostru central este situat în „Nienburg an der Weser“ pe aproximativ 110 m², în mijlocul Saxoniei Inferioare, între Hannover și Bremen. În locația noastră din Nienburg avem următoarele departamente:

Biroul nostru dispune de echipamente tehnice de ultimă generație și un mediu de lucru plăcut într-o vilă veche din anii 1850. Echipa de la fața locului are posibilitatea de a lucra din orice locație, astfel încât putem spune cu mândrie că, compania noastră continuă din orice colț al lumii, care este conectat la internet, să se îndrepte către succes.

Pe lângă munca noastră zilnică, există întâlniri regulate în care discutăm preocupările solicitanților ca o echipă și găsim întotdeauna cea mai bună soluție pentru toți cei implicați. Interacțiunea în echipa Novicare este întotdeauna prietenoasă și respectuoasă, astfel încât să putem transmite aceste valori aplicanților noștri cu conștiința curată.

București, România

În cadrul școlii noastre de limbi străine din București, avem o mică filială care se înființează în prezent. Din această filială vom controla pe viitor următoarele departamente:

Pe lângă faptul că se ocupă de afacerile noastre de zi cu zi, angajații din București sunt disponibili și pentru un schimb personal la fața locului. În București urmărim un concept Walk-In, unde te poți convinge de munca noastră la fața locului.

Echipa noastră din Germania se află în mod regulat la fața locului în București și folosește filiala ca loc pentru interviuri cu angajatorii și pentru a discuta toate preocupările solicitanților noștri de la cursul de germană.

Ce mai aștepți?

Contactați-ne astăzi fără obligații!